site_logo

ÉRTHETŐ JOGI VIDEÓTÁR

Jól jönne egy gyorsan kereshető jogi segítség?

Hirtelen válasz kellene egy jogi kérdésre, de senkit sem érsz el, aki tudná?


Nincs időd órákig keresgélni a jó választ?

↓ Olvass tovább! ↓

ÉRTHETŐ JOGI VIDEÓTÁR

Gyorsan kellene egy megbízható válasz, de…

… azt sem tudod, hogy hol nézz utána?
eleged van a jogi szakszavakból, nem értesz belőle semmit?
… tele vagy kérdésekkel, de érthetetlenek vagy nincsenek válaszok?
… egy halandónak esélye sincs megérteni a jogszabályokat?
nincs időd hosszú cikkeket bogarászni a neten?
… szeretnéd, ha valaki végre érthető formában és röviden magyárázná el, amit keresel?

Tudjuk, hogy a jogszabályokat szinte lehetetlen megérteni, ha nem vagy jogász.

Mégis elvárják tőled, sőt kötelességed, hogy ismerd azokat. Hiszen a törvény nem ismerete nem mentesít a következmények alól. De nem ez az egyetlen ok, amiért mindenkinek tisztában kellene lenni a jogi előírásokkal. A jogi tudás nélkül, ugyanis könnyen pórul járhatsz az életben.

Nem is kérdés, hogy az igazi életbiztosítás az lenne, ha mindig melletted lenne egy jogász vagy ügyvéd.

Ám ez olyan sokba kerülne, hogy senki sem engedhetné meg magának. De amúgy is lehetetlen lenne, hiszen bár sok jogász van, na de mindenki mellé mégsem jut külön-külön.

Szóval, csak egy szép álom marad, hogy biztonságban érezheted magad?

Tényleg lemondhatsz arról, hogy gyors és érthető jogi információhoz juthatsz a hét 7 napján a nap 24 órájában?

Mindezt ráadásul meg is engedheted magadnak?

JÓ HÍRÜNK VAN SZÁMODRA.

Kifejlesztettünk számodra egy olyan folyamatosan és bárhol, bármikor gyorsan elérhető terméket, ami átsegít a jogi kérdéseken.

BEMUTATJUK NEKED A MEGBÍZHATÓ JOGI TÁRSADAT.

Veled lesz a hét minden napján, minden órában. Akkor is számíthatsz rá, ha mindenki az igazak álmát alussza, és te éjjel felébredve akarsz gyorsan választ kapni a kérdésedre.

Érthetően és gyorsan segít egy-egy jogi kérdésedben.

Sallangmentesen, csak a lényeget mondja el. Nem kell órákig bogarásznod a neten, vagy hosszú cikkeket olvasgatnod, amiből alig tudod kihámozni, amire szükséged lenne. A bonyolult jogi szövegeket pedig nyugodtan elfelejtheted. Nincs szükség rá, hogy jogásszá képezd magad csak azért, hogy megérts valamit egy szerződésből vagy hivatalos levélből.

ÍME HÁT A TÁRSAD, AZ ÉRTHETŐ JOGI VIDEÓTÁR

Dr. Kocsis Ildikó

 

Ki segít neked eligazodni

a jogi útvesztőben?

Dr. Kocsis Ildikó 1998-ban szerezte meg a jogi, majd 2002-ben az Európa jogi szakjogász diplomáját. 1999 óta dolgozik jogászként, 2004-ben megalapította a Kocsis és Szabó Ügyvédi Irodát.

Számos cikke jelent meg és rengeteg előadást, szemináriumot tartott, tv és rádió interjút adott. 2008-ban a Who is Who Magyarországon (Ki kicsoda Magyarországon) lexikon döntése alapján bekerült a gazdaság, a politika, a tudomány, a kultúra és a művészet területein tevékenykedő híres vagy kiemelkedő teljesítményt nyújtó személyiségek életrajzait tartalmazó enciklopédiába.

Célja, hogy a jog világát mindenki számára érthető formában, körmondatok és idegen szakszavak nélkül ismertesse meg veled.

Mi pontosan az ÉRTHETŐ JOGI VIDEÓTÁR?

Az ÉRTHETŐ JOGI VIDEÓTÁR egy videós adatbázis, ahol válaszokat kapsz egy-egy jogi kérdésre, megismersz egy-egy jogi előírást.

Rövid 1-2 perces videókban mutatjuk be neked a legfontosabb tudnivalókat. Mindezt a tőlünk már jól megszokott módon, érthetően és könnyedén. Nincsenek idegen szavak, érthetetlen jogi szöveg.

Csak akkor kell a jogi kérdésekkel foglalkoznod, amikor igazán szükséged van rá. Ám akkor azonnal tudod, hogy hol kezd a keresést, hiszen az ÉRTHETŐ JOGI VIDEÓTÁR folyamatosan a rendelkezésedre áll, amíg élő az előfizetésed. A videók között pedig te magad tudsz keresni. A keresést témakörökkel és címkékkel segítjük számodra.

A videóknál tetszés szerint bekapcsolható felirat is segít, ha éppen olyan helyen vagy, hogy nem tudnád hangosan hallgatni. Így zavartalanul olvashatod is a szöveget.

A videók röviden, de érthetően dolgoznak fel egy-egy kérdést, jogi előírást, így gyorsan és könnyen jutsz számodra is használható információhoz.

Amíg az előfizetésed él, a videókat annyiszor nézed meg, ahányszor csak szeretnéd.

A videótár folyamatosan, minden hónapban új videókkal bővül. Az új témákból biztosan nem fogyunk ki. Így garantáljuk, hogy mindig találhatsz benne új információt.

Milyen témákban találhatsz videókat?

igyekszünk a lehető legszélesebb körben érthető, gyorsan elérhető információkkal segíteni.

A videók például az alábbi témakörökben segítenek neked:

 • munkajog
 • szerződések
 • biztosítékok
 • ingatlanjog
 • felmondás
 • szerződés megszüntetés
 • cégjog
 • jogi alapok
 • képviselet
 • vállalkozás
 • civil szervezetek
 • peres kérdések.

Ám ez a lista még nem teljes. Igyekszünk minél több, a hétköznapi életben hasznos és szükséges információt érthető módon, emészthető formában feldolgozni.

Milyen formában érhetők el a videók?

Az ÉRTHETŐ JOGI VIDEÓTÁR előfizetéses rendszerben működik.

Az előfizetés havi rendszerben érhető el. Vagyis az előfizetési díj befizetésével a befizetéstől számítva 1 hónapig bármikor és akárhányszor elérheted az összes videót. Nemcsak azokat, melyek az előfizetésedkor már elkészültek, de azokat is, melyek az előfizetési időszakod alatt újként felkerülnek a videótárba.

A tartalmat mindig, folyamatosan bővítjük, hiszen nagyon sok az információ, amiről jó, ha mindenki tud. Így garantált, hogy mindig lesz olyan új videó, amivel korábban még nem találkozhattál.

A videókat a saját személyes fiókodba belépve érheted el és ott is nézheted meg. Csupán internet kapcsolatra van szükséged hozzá, akár a számítógépedről, akár a telefonodról is beléphetsz a fiókodba. Tervezzük, hogy a jövőben külön telefonos applikációval is segítsük a minél könnyebb elérést, ám amíg az elkészül, addig sem akartunk megfosztani a lehetőségtől, hogy gyorsan és érthető jogi tudáshoz juthass.

Egy példa arra, hogy mire számíthatsz, hogyan néz ki egy-egy videó:

Mit mondanak mások Dr. Kocsis Ildikóról és az ÉRTHETŐ JOG-ról?

„Nagyon tetszik az a mód, ahogyan átadjátok a fontos ismereteket egy-egy témában. Jó, hogy vagytok.”
F.H.

„Imádom, hogy még én is értem.”
M.D.

„Mindenkinek ismernie kell készség szinten, hogy milyen jogi lehetőségei, kötelezettségei vannak, és ezen a platformon mérvadó vagy.”
B.L.

„Nagyon köszönöm, hogy a joghoz nem értő ember számára is érthetővé teszi és közel hozza a jogot. Már eddig is nagyon sok bizonytalanság került bennem helyre. Köszönöm a munkáját.”
T.E.

„A Te anyagaid messze a legjobbak az elérhető magyar források közül, és az erthetojog.hu a legjobb dolog, ami a magyar joggal történhet! Ezért 1000 hála és maximálisan nagyra becsülöm a munkádat, hatalmas űrt töltesz be stabil adatokkal és a „rajongód” vagyok! Köszönöm!”

Sz.E.

„Professzionális. Megéri. ÉRDEMES ismerni a jogainkat. A te segítségeddel pláne.”
V.I.

„Fantasztikus amit csinálsz!!! Mennyire borzasztó olvasni jogi szövegeket és közben azt érzi az ember, hogy forgácsolódik az elméje. Szóval, jó tudni a jogainkat érthető nyelven.”
H.E.

Mennyibe kerül?

Az ÉRTHETŐ JOGI VIDEÓTÁR hatalmas értékkel bír, hiszen rengeteg információt tartalmaz, ami folyamatosan elérhető. A havi előfizetésért elkérhetnénk 30 000 Ft-ot vagy 50 000 Ft-ot is, de nem tesszük. Miért? Mert a célunk, hogy a jogaid elérhetőek és érthetőek legyenek.

Az ÉRTHETŐ JOGI VIDEÓTÁRAT kifejezetten úgy áraztuk be, hogy bárki számára elérhető legyen.

Az ÉRTHETŐ JOGI VIDEÓTÁR 1 havi előfizetési díja 1 felhasználónak 1 hónapra mindössze 4 990 Ft.

Ezért az árért egy hónapig egy személy korlátlan hozzáférést kap az összes videóhoz, beleértve azt is, ami az előfizetése után kerül fel a videótárba. Ez kevesebb, mint 167 Ft egy napra. Már csupán egyetlen videó egyetlen alkalommal is ennek sokszorosát hozhatja vissza vagy spórolhatja meg, ha a videóban lévő tudás segítségével oldasz meg vagy kerülsz el egy problémát, állsz ki a jogaidért, önmagadért.

A videótár 51 videóval indult el, a videók száma pedig minden hónapban gyarapszik. Továbbra is minden hónapban újabb videókkal bővítjük a kereshető témákat és videókat.

Hogyan élvezheted te is az ÉRTHETŐ JOGI VIDEÓTÁR előnyeit?

 • Kattints az ELŐFIZETEK gombra!
 • Fizesd ki bankkártyával az előfizetési díjat!
 • Lépj be a személyes fiókodba az ÉRTHETŐ JOGI VIDEÓTÁR felületén, ha még nem tetted meg!
 • A videók a vásárlást követően azonnal elérhetőek a személyes fiókodban az online felületen.
 • A videókat bármikor, bárhol, akárhányszor újra megnézheted a személyes fiókodba belépve.
 • Ha több felhasználónak is szeretnél előfizetést, a fentieket minden új előfizetőnél ismételd meg. Így mindenki a saját személyes fiókjában érheti el a videókat.
 • A havi előfizetés automatikusan megújul, ha a rendszer a megadott bankkártya adatai alapján a lejáratot követően a következő havi előfizetési díjat le tudja vonni a kártyáról. Ha nem szeretnéd az automatikus megújítást, akkor ezt a beállítást az előfizetés lejárta előtt bármikor módosíthatod a személyes fiókodba belépve.
 • Az előfizetés 1 havi határozott időre szól, ami az újabb előfizetési díj rendezésével automatikusan megújulhat.