Köszönjük, hogy feliratkoztál!

Most nagyon fontos, hogy ellenőrizd az e-mail fiókodat!

A megadott e-mail címre érkeznek meg a hasznos és érthető tudnivalók. (Lehet, hogy 15-20 perc, mire az első e-mail megérkezik.)

Ha az e-mailt nem találod a beérkező levelek között, akkor nézd meg a spam, levélszemét, promóciók mappákat. Előfordul ugyanis, hogy itt landolnak először a leveleink. Ha itt megtaláltad, akkor érdemes az e-mail címet felvenni a címtáradba. (Ez segít, hogy ne nézze levélszemétnek a leveleződ a megküldött anyagot.)

Hogyan vedd fel az e-mail címet a címtáradba?

  • Gmail esetén: Nyisd meg az e-mailt, majd kattints a jobb felső sarokban lévő 3 függőleges pontra! Kattints erre: “Érthető Jog hozzáadása a címtárhoz”!
  • Freemail esetén: Kattints a menüben a Címtárra, majd az új cím hozzáadásával (kis ember ikon egy + jellel) vegyél fel bennünket a címtáradba!

Hírleveleinkben időről-időre mindig találhatsz majd új információt

Folyamatosan új és új információkat osztunk meg veled a hírleveleinkben. Ezért érdemes arra is figyelned, hogy a postafiókod ne telljen be, mert akkor az új információk már nem jutnak majd el hozzád.

  1. Lájkolj és kövess bennünket a Facebookon és az Instagramon! Ha szeretnéd közérthető nyelven megismerni a Rád vonatkozó jogszabályokat, ott is rengeteg érdekességet osztunk meg.
  2. Kövess a Pinteresten is, ahol szintén rengeteg hasznos információt találsz!
  3. Megtalálsz bennünket a LinkedInen is!
  4. Nézz szét a honlapunkon! Rengeteg hasznos, és mindenki számára érthető, érdekes cikket találsz.
  5. Kövesd az egyre bővölő érthető tudásprogramokat a Tudástárban.