site_logo

Hogyan kössünk öröklési szerződést

online tudásprogram

Öröklési szerződést kötnél?
Szeretnéd elkerülni az öröklési szerződés buktatóit és biztonságban érezni magad?
Már kötöttél öröklési szerződést, de problémáid vannak, és nem tudod, hogy mit tegyél?

↓ Olvass tovább! ↓

Öröklési szerződés tudásprogram

Szeretnél öröklési szerződést kötni, netán már kötöttél is, de…

nem tudod pontosan a szabályait?
annyi rosszat hallottál már róla, hogy elbizonytalanodtál?
… aggódsz, hogy magadra hagynak, miközben megkaparintják a vagyonod?
… szeretnéd tökéletesen bebiztosítani, hogy minden úgy lesz, ahogyan szeretnéd?
aggódsz, hogy megtámadhatják a rokonok a szerződést?
biztosra mennél, hogy valóban az aktuális szabályt találod meg, nem valami olyat, ami már elavult?
nincs időd, hogy napokig, hetekig hiába keresgélj?
úgy érzed, hogy elvesztél a tengernyi, egymásnak ellentmondó információ közt?
… tele vagy kérdésekkel, de érthetetlenek vagy nincsenek válaszok?
… úgy gondolod, te ezt úgysem értenéd meg?
… szeretnéd, ha valaki végre érthető formában elmagyarázná a tudnivalókat?

Ha csak egy pont is igaz rád a fentiek közül, jó helyen jársz! Van megoldás a problémádra!

Nem kell aggódnod az öröklési szerződés miatt

Összeszedtük neked a lényeget, mindent egy helyen találsz meg. Nem kell többé napokig, hetekig keresgélned. Ráadásul úgy, hogy abban sem lehetsz biztos, hogy még mindig aktuális-e a talált információ, vagy valóban úgy van-e.

Aktuális tudnivalókat kapsz, hiszen ügyvéd által, mégis számodra érthetően készült a tudásprogram anyaga.

Ez a tudásprogram nincs tele idegen, érthetetlen szavakkal, vagy oldalakon át tartó mondatokkal, aminek a felét sem érted. Minden esetben a lehető legegyszerűbben magyarázzuk el a törvényi szabályokat, hogy a nem jogászok is megérthessék.

A tudásprogram nem jogászoknak készült. Pont ez benne a lényeg. “Lefordítottuk” számodra a bonyolult, nyakatekert jogszabályi előírásokat érthetőre. Az öröklési szerződés témáját te is megértheted.

Legyél magabiztos! Te is hallottad már, hogy a tudás hatalom? Ha hatalmat nem is, önbizalmat mindenképpen ad. Biztosítsd be magad, legyél tisztában a lehetőségeiddel!

A „Hogyan kössünk öröklési szerződést” egy online tudásprogram, ahol érthető formában, idegen szavak nélkül, hétköznapi, gyakorlatias példákkal mutatjuk be számodra az öröklési szerződés legfontosabb tudnivalóit.

Szakértőnk olyan ügyvéd, aki mestere annak, hogy a bonyolult szabályokat érthetővé tegye. Pályafutása során rengeteg örökösödési problémával, helyzettel találkozott már, képviselte ügyfeleit.

Ha te magad is ismered a jogaidat és a lehetőségeidet, akkor nem érhetnek meglepetések.

Dr. Kocsis Ildikó - Érthető Jog - profilkép

Ki segít neked eligazodni az öröklési szerződés témakörében?

Dr. Kocsis Ildikó 1998-ban szerezte meg a jogi, majd 2002-ben az Európa jogi szakjogász diplomáját. 1999 óta dolgozik jogászként, 2004-ben megalapította a Kocsis és Szabó Ügyvédi Irodát.

Számos cikke jelent meg és rengeteg előadást, szemináriumot tartott, tv és rádió interjút adott. 2008-ban a Who is Who Magyarországon (Ki kicsoda Magyarországon) lexikon döntése alapján bekerült a gazdaság, a politika, a tudomány, a kultúra és a művészet területein tevékenykedő híres vagy kiemelkedő teljesítményt nyújtó személyiségek életrajzait tartalmazó enciklopédiába.

Célja, hogy a jog világát mindenki számára érthető formában, körmondatok és idegen szakszavak nélkül ismertesse meg veled.

Mit tartalmaz a Hogyan kössünk öröklési szerződést online tudásprogram?

A „Hogyan kössünk öröklési szerződést” online tudásprogram aktuális, átlátható, gyakorlatias, bárki számára érthető ismeretanyagot tartalmaz videók formájában. Megismered az öröklési szerződés tudnivalóit. A példáknak köszönhetően tisztán látod majd a szabályokat, lehetőségeket, hogy a számodra legjobb döntéseket tudd meghozni.

A videókat annyiszor nézed meg, ahányszor csak szeretnéd.

Nézzük, miről is lesz szó a tudásprogramban! Szó lesz például:

Mi az öröklési szerződés? Valóban szerencseszerződés?

Az öröklési szerződésről rengeteg olyan rémtörténet kering, amelynek bár a jogszabályi előírások nem alkalmazása és a hibák elkövetése okán van alapja, de ennek nem kellene így lennie.

A valóságban az öröklési szerződés egy nagyon hasznos lehetőség és biztosíték mindkét fél számára. De miről is van szó valójában? Miért hozzák összefüggésbe a szerencseszerződéssel?

Miben különbözik az öröklési szerződés és a végrendelet?

Bár az öröklési szerződés látszólag hasonlít a végrendelethez, mégsem arról van szó. Ha megérted, melyek a fő különbségek, pontosan tudni fogod, hogyan és milyen esetben hasznos számodra az öröklési szerződés a végrendelettel szemben.

Mi a különbség a tartási vagy életjáradéki szerződés és az öröklési szerződés között?

Az öröklési szerződés bizonyos tekintetben hasonlít a tartási vagy életjáradéki szerződéshez, ugyanakkor a különbség lényeges. Fontos megértened, hogy mi a különbség ezek között a szerződési formák között, hiszen csak akkor tudsz biztonsággal dönteni, ha minden szükséges információ rendezetten, tisztán és érthetően a rendelkezésedre áll.

Mire figyelj, hogy az öröklési szerződésed érvényes legyen?

Minden szerződésnek megvannak a maga formai követelményei. Vannak olyan előírások, amelyekre, ha nem figyelsz, érvénytelenné tehetik a szerződést. Ezeket vesszük át lépésről lépésre. Minden buktatót elmondanunk, így már nem kell aggódnod.

A tanúk szerepe

Kellenek tanúk az öröklési szerződéshez? Ki lehet tanú, és mi a feladata? Ezekre a kérdésre is megkapod a választ.

Mi szerepelhet az öröklési szerződésben?

Lényeges, hogy tudd, miről rendelkezhetsz az öröklési szerződésben. Itt nemcsak arról van szó, hogy kizárólag mit foglalhatsz a szerződésbe, hanem arról is, hogy esetleg milyen olyan lehetőségek vannak, amelyekről eddig nem is tudtál.

Hogyan biztosítható az öröklési szerződésben szereplő vagyon?

Mindkét fél szempontjából fontos, hogy az örökhagyó halála esetén az a személy és úgy kapja meg a szerződésben szereplő vagyont, ahogyan abban korábban megállapodtak. Mindketten akkor lehetnek nyugodtak, ha bebiztosítják magukat, és nem kell aggódniuk a vagyon sorsa miatt.

Érvényes-e a súlyosan beteg örökhagyóval kötött szerződés?

Jogosan merül fel a kérdés, hogy mi történik, ha az örökhagyó súlyos beteg? A betegség már önmagában kizárja, hogy érvényes öröklési szerződés születhessen? Hogyan döntött a bíróság erről a kérdésről?

Házastársak közös öröklési szerződése

Lehetséges, hogy házastársak közös öröklési szerződést kössenek? Mi történik, ha a közös öröklési szerződésben szereplő házastársak egyike túléli a másikat?

Hogyan módosítható az öröklési szerződés?

Rengeteg ok merülhet fel, ami miatt az öröklési szerződés módosítást igényel. Természetesen erre is van lehetőség. De hogyan lehet megvalósítani? Mire kell odafigyelned?

Mikor és hogyan módosíthatja a bíróság az öröklési szerződést?

Előfordulhat, hogy a bíróság módosítja az öröklési szerződést. Mikor kerülhet erre sor? Mennyire kell aggódnod miatta?

Hogyan szüntethető meg az öröklési szerződés?

Az élet sok meglepetést tartogat számunkra, és egy öröklési szerződés esetében is jobb mindenre felkészülni. Bármelyik fél dönthet úgy, hogy szeretné megszüntetni a szerződést. Felbontható az öröklési szerződés? Mikor és hogyan? Közbeszólhat a bíróság? Mi a helyzet az örökhagyó rokonaival, ők is pereskedhetnek?

Mit mondanak mások Dr. Kocsis Ildikóról?

„Bizony, nagy dolog, ha valaki érthetővé tud tenni valamit, amit részben szándékosan toltak az érthetetlenség irányában.”
N.F.

„Szakmailag (is) nagyra tartom Önt. Úgy vélem, Ön és irodájának szaktudása azok, amik egy nagy múltú, komptetens nemzetközi jogi irodát ténylegesen jellemeznek.”
F.M.

„Köszönöm dr. Kocsis Ildikó ügyvédnő! Ön által megvilágított, öröklésről szóló törvény valóban érthető!”
Zs.M.

Nagyon köszönöm, hogy a joghoz nem értő ember számára is érthetővé teszi és közel hozza a jogot. Már eddig is nagyon sok bizonytalanság került bennem helyre. Köszönöm a munkáját.
T.E.

Ildi, a Te egyszerű és nyilvánvaló lényegre látásodat tanítani kellene az általános iskolában!

Sz.E.

Hangulatos előadást hallhattunk, ami érthető és élvezhető formában tartalmazta a legfontosabb dolgokat, a szükséges mélységig.
B.Cs.

Ildikó nagyon közvetlen, kedves hölgy. Érthetően elmagyarázza az előadás témáját úgy, hogy azt „bárki” megérti.
P.T.

Mennyibe kerül?

A „Hogyan kössünk öröklési szerződést” egy hatalmas értékkel bíró tudásprogram, hiszen a saját vagyonod, illetve a jövőd, a biztonságod múlhat rajta. Elkérhetnénk ezért az online anyagért 100 000 Ft-ot vagy 50 000 Ft-ot is, de nem tesszük.

A Hogyan kössünk öröklési szerződést online tudásprogram ára 19 990 Ft.

Egy ügyvédnél több órába telne, mire mindezt az információt megkapnád.

Hogyan szerezheted meg a tudást?

  • Kattints a MEGRENDELEM gombra!
  • Fizesd ki bankkártyával a tudásprogram ellenértékét!
  • Lépj be a személyes fiókodba a tudásprogram felületén, ha még nem tetted meg!
  • A videók a vásárlást követően azonnal elérhetőek a személyes fiókodban az online felületen.
  • A videókat bármikor, bárhol, akárhányszor újra megnézheted a személyes fiókodba belépve.

Figyelem! A Hogyan kössünk öröklési szerződést online tudásprogram teljes anyaga megtalálható az Öröklési tudnivalók érthetően online tudásprogramban, így ha azt már megvásároltad vagy szeretnéd megvenni, ezt a tudásprogramot nem kell megvásárolnod. A tudásprogram nem minősül jogi tanácsadásnak. Célja, hogy az öröklési szerződés tudnivalóit érthető, gyakorlatias formában adja át mindenki számára.