site_logo

Öröklési tudnivalók érthetően

Online tudásprogram

Szeretnél végre eligazodni az öröklés útvesztőjében?
Szeretnéd megérteni, ki után örökölhetsz, ki lesz az örökösöd?
Szeretnéd bebiztosítani, hogy a vagyonod az kapja meg, akinek szánod?

↓ Olvass tovább! ↓

Öröklési tudnivalók érthetően- Érthető Jog - Dr. Kocsis Ildikó

Szeretnél többet tudni az öröklésről, de…

a hideg is kiráz, összeszorul a gyomrod, ha csak rágondolsz?
eleged van a jogi szakszavakból?
… tele vagy kérdésekkel, de érthetetlenek vagy nincsenek válaszok?
… úgy gondolod, te ezt úgysem értenéd meg?
… hivatalos vagy ügyvédhez, közjegyzőhöz, de semmit nem tudsz a témáról?
… szeretnéd, ha valaki végre érthető formában elmagyarázná az öröklés témakörét?

Ha csak egy pont is igaz rád a fentiek közül, jó helyen jársz! Van megoldás a problémádra!

Így segítünk neked

Az öröklés témájának nem kell stresszesnek lennie, és nem kell, hogy görcsbe ránduljon miatta a gyomrod. Biztosítsd be, hogy megkapod, ami neked jár, és a te vagyonod is azok kapják meg, akiknek szánod!

Az Öröklési tudnivalók érthetően egy online tudásprogram, ahol közérthető formában, idegen latin kifejezések nélkül, hétköznapi, gyakorlatias példákkal mutatjuk be számodra az öröklés legfontosabb témaköreit.

Szakértőnk, aki segít eligazodni a témában pályafutása során rengeteg olyan örökösödési problémával találkozott, amelyek nagyon kényes helyzetté fajulhattak volna. Ha pontosan ismered a jogaidat és a lehetőségeidet örökhagyóként és örökösként is, akkor nem érhetnek meglepetések. Ne hagyd, hogy elvesszen az örökséged vagy éppen a vagyonod!

Dr. Kocsis Ildikó - Érthető Jog - profilkép

Ki segít neked eligazodni az öröklés témakörében?

Dr. Kocsis Ildikó 1998-ban szerezte meg a jogi, majd 2002-ben az Európa jogi szakjogász diplomáját. 1999 óta dolgozik jogászként, 2004-ben megalapította a Kocsis és Szabó Ügyvédi Irodát.

Számos cikke jelent meg és rengeteg előadást, szemináriumot tartott, tv és rádió interjút adott. 2008-ban a Who is Who Magyarországon (Ki kicsoda Magyarországon) lexikon döntése alapján bekerült a gazdaság, a politika, a tudomány, a kultúra és a művészet területein tevékenykedő híres vagy kiemelkedő teljesítményt nyújtó személyiségek életrajzait tartalmazó enciklopédiába.

Célja, hogy a jog világát mindenki számára érthető formában, körmondatok és idegen szakszavak nélkül ismertesse meg veled.

Rendeld meg MOST!

Mit tartalmaz az Öröklési tudnivalók érthetően online tudásprogram?

Az Öröklési tudnivalók érthetően online tudásprogram átlátható, gyakorlatias ismeretanyagot tartalmaz videók formájában. Megismered az öröklés legfontosabb témaköreit, és a példáknak köszönhetően át fogsz látni minden lehetőséget, hogy örökösként és örökhagyóként is a számodra legjobb döntéseket tudd meghozni, és még be is biztosítsd magad.

A videókhoz örök hozzáférést kapsz, azaz bármikor, bárhol megnézheted újra. Mivel az öröklési szabályok ritkábban változnak, ezért ez a tudásprogram nem válik hamar elavulttá.

Legfontosabb tudnivalók az öröklésről

Hogyan örökölhetsz? Milyen rendelkezéseket hozhatsz meg örökhagyóként? Elévül-e valaha az öröklés?

Mire figyelj, hogy ne ess ki az öröklésből

Ki nem örökölhet? Mit tegyél, ha valakit ki szeretnél zárni az öröklésből vagy, ha éppen téged tagadnának ki? Lemondhatsz-e az örökségről? Visszautasíthatják-e az örökséget?

A végrendelkezés szabályai

Minden, amit a végrendeletekről valaha is tudni szerettél volna. Megismered az összes szabályt és buktatót. Miért fontos, hogy legyen végrendeleted? Mit tegyél, ha meggondolod magad, és máshogyan osztanád el az örökséget? Hogyan tudsz megtámadni egy végrendeletet, illetve mit tegyél, hogy bebiztosítsd a sajátod.

Öröklési szerződés

Öröklési szerződésről akkor beszélünk, ha az örökhagyó életjáradékért vagy tartásért cserébe részleges vagy teljes örökösének teszi meg azt a személyt, aki gondoskodik róla. Megtudod, mire kell figyelni az öröklési szerződés megkötésekor.

Ki és milyen sorrendben örököl?

Érthető magyarázat az öröklés szabályairól:

  • Leszármazók öröklése.
  • Házastársak öröklése.
  • Szülő, nagyszülő, dédszülő és leszármazójának öröklése.

Megismered, hogyan örökölnek a felmenők és más rokonok, továbbá az örökbefogadott gyermek esetében alkalmazandó szabályokat. Mikor örököl az Állam?

Adósság öröklése

Mit értünk hagyatéki tartozás alatt? Örökölhetsz-e adósságot? Vannak-e kibúvók? Kinek kell fizetnie a temetés és a hagyatéki eljárás költségeit?

Hagyatéki eljárás

Meg fogod érteni, mi történik a hagyatéki eljárás során, mire számíts, hogyan készülj fel. Így biztosan nem ér semmi váratlanul.

Rendeld meg MOST!

Mit mondanak mások Dr. Kocsis Ildikóról?

“Bizony, nagy dolog, ha valaki érthetővé tud tenni valamit, amit részben szándékosan toltak az érthetetlenség irányában.”
N.F.

“Szakmailag (is) nagyra tartom Önt. Úgy vélem, Ön és irodájának szaktudása azok, amik egy nagy múltú, komptetens nemzetközi jogi irodát ténylegesen jellemeznek.”
F.M.

“Köszönöm dr. Kocsis Ildikó ügyvédnő! Ön által megvilágított, öröklésről szóló törvény valóban érthető!”
Zs.M.

Nagyon köszönöm, hogy a joghoz nem értő ember számára is érthetővé teszi és közel hozza a jogot. Már eddig is nagyon sok bizonytalanság került bennem helyre. Köszönöm a munkáját.
T.E.

Ildi, a Te egyszerű és nyilvánvaló lényegrelátásodat tanítani kellene az általános iskolában!

Sz.E.

Hangulatos előadást hallhattunk, ami érthető és élvezhető formában tartalmazta a legfontosabb dolgokat, a szükséges mélységig.
B.Cs.

Ildikó nagyon közvetlen, kedves hölgy. Érthetően elmagyarázza az előadás témáját úgy, hogy azt “bárki” megérti.
P.T.

Rendeld meg MOST!

Mennyibe kerül?

Az Öröklési tudnivalók érthetően egy hatalmas értékkel bíró tudásprogram, hiszen a saját vagyonod elosztása és a te örökséged múlhat rajta. Elkérhetnénk ezért az online anyagért 100 000 Ft-ot vagy 70 000 Ft-ot is, de nem tesszük.

Ezt a tudásprogramot kifejezetten úgy áraztuk be, hogy bárki számára elérhető legyen.

Rendeld meg az Öröklési tudnivalók érthetően online tudásprogramot, és mindössze 29 990 Ft-ért a tiéd lesz.

Igen, jól látod! Olcsóbban hozzájutsz, mintha egy ügyvédnél csak egy röpke 1 órás konzultáción vennél részt.

Az Öröklési tudnivalók érthetően online tudásprogram első videói már elérhetőek az online felületen, a további videók hetente folyamatosan lesznek elérhetőek. Mivel ez a tudásprogram nagyon sok hasznos és érthető információt tartalmaz, valamennyi videót igyekszünk minél előbb elérhetővé tenni.

Rendeld meg MOST!

Hogyan szerezheted meg a tudást?

  • Kattints a MEGRENDELEM gombra!
  • Fizesd ki bankkártyával a tudásprogram ellenértékét!
  • Elküldjük neked a számlát és a hozzáférést a tudásprogram felületéhez.
  • A videók folyamatosan, hetente kerülnek fel az online felületre.
  • Örök hozzáférést kapsz a tudásprogramhoz, így a videókat bármikor, bárhol, akárhányszor újra megnézheted.

Ne várj tovább!

Rendeld meg MOST!

Figyelem! Az Öröklési tudnivalók érthetően c. online tudásprogram nem minősül jogi tanácsadásnak. Célja, hogy az öröklés témáját érthető, gyakorlatias formában adja át mindenki számára.