site_logo

Öröklési tudnivalók érthetően

Online tudásprogram

Szeretnél végre eligazodni az öröklés útvesztőjében?
Szeretnéd megérteni az öröklés bonyolult szabályait?
Szeretnéd bebiztosítani a jogaidat, a döntésedet?

↓ Olvass tovább! ↓

Öröklési tudnivalók érthetően- Érthető Jog - Dr. Kocsis Ildikó

Szeretnél többet tudni az öröklésről, de…

… nem tudod, hogy hol keresd a válaszokat?
biztosra mennél, hogy valóban az aktuális szabályt találod meg, nem valami olyat, ami már elavult?
nincs időd, hogy napokig, hetekig hiába keresgélj?
úgy érzed, hogy elvesztél a tengernyi, egymásnak ellentmondó információ közt?
… nem tudod, hogy kiben bízhatsz, kinek higgy?
eleged van a jogi szakszavakból?
… tele vagy kérdésekkel, de érthetetlenek vagy nincsenek válaszok?
… úgy gondolod, te ezt úgysem értenéd meg?
… hivatalos vagy ügyvédhez, közjegyzőhöz, de semmit nem tudsz a témáról?
… szeretnéd, ha valaki végre érthető formában elmagyarázná az öröklés témakörét?

Ha csak egy pont is igaz rád a fentiek közül, jó helyen jársz! Van megoldás a problémádra!

Így segítünk neked

Összeszedjük neked a lényeget, mindent egy helyen találsz meg. Nem kell többé napokig, hetekig keresgélned. Ráadásul úgy, hogy abban sem lehetsz biztos, hogy még mindig aktuális-e a talált információ, vagy valóban úgy van-e.

Aktuális tudnivalókat kapsz, hiszen ügyvéd által, mégis számodra érthetően készül a tudásprogram anyaga.

Ez a tudásprogram nincs tele idegen, érthetetlen szavakkal, vagy oldalakon át tartó mondatokkal, aminek a felét sem érted. Minden esetben a lehető legegyszerűbben magyarázzuk el a törvényi szabályokat, hogy a nem jogászok is megérthessék.

A tudásprogram nem jogászoknak készül. Pont ez benne a lényeg. „Lefordítjuk” számodra a bonyolult, nyakatekert jogszabályi előírásokat érthetőre. Az öröklés témáját te is megértheted.

Legyél magabiztos! Te is hallottad már, hogy a tudás hatalom? Ha hatalmat nem is, önbizalmat mindenképpen ad. Biztosítsd be, hogy megkapod, ami neked jár, és a te vagyonod is azok kapják meg, akiknek szánod!

Az Öröklési tudnivalók érthetően egy online tudásprogram, ahol érthető formában, idegen szavak nélkül, hétköznapi, gyakorlatias példákkal mutatjuk be számodra az öröklés legfontosabb tudnivalóit.

Szakértőnk olyan ügyvéd, aki mestere annak, hogy a bonyolult szabályokat érthetővé tegye. Pályafutása során rengeteg örökösödési problémával, helyzettel találkozott már, képviselte ügyfeleit.

Ha te magad is ismered a jogaidat és a lehetőségeidet, akkor nem érhetnek meglepetések. Ne hagyd, hogy elvesszen az örökséged vagy éppen a vagyonod!

Dr. Kocsis Ildikó - Érthető Jog - profilkép

Ki segít neked eligazodni az öröklés témakörében?

Dr. Kocsis Ildikó 1998-ban szerezte meg a jogi, majd 2002-ben az Európa jogi szakjogász diplomáját. 1999 óta dolgozik jogászként, 2004-ben megalapította a Kocsis és Szabó Ügyvédi Irodát.

Számos cikke jelent meg és rengeteg előadást, szemináriumot tartott, tv és rádió interjút adott. 2008-ban a Who is Who Magyarországon (Ki kicsoda Magyarországon) lexikon döntése alapján bekerült a gazdaság, a politika, a tudomány, a kultúra és a művészet területein tevékenykedő híres vagy kiemelkedő teljesítményt nyújtó személyiségek életrajzait tartalmazó enciklopédiába.

Célja, hogy a jog világát mindenki számára érthető formában, körmondatok és idegen szakszavak nélkül ismertesse meg veled.

Mit tartalmaz az Öröklési tudnivalók érthetően online tudásprogram?

Az Öröklési tudnivalók érthetően online tudásprogram aktuális, átlátható, gyakorlatias, bárki számára érthető ismeretanyagot tartalmaz videók formájában. Megismered az öröklés tudnivalóit. A példáknak köszönhetően tisztán látod majd a szabályokat, lehetőséget, hogy a számodra legjobb döntéseket tudd meghozni.

A videókat annyiszor nézed meg, ahányszor csak szeretnéd.

Nézzük, miről is lesz szó a tudásprogramban! Szó lesz például:

 • Az öröklés legfontosabb tudnivalóiról

Hogyan örökölhetsz? Milyen rendelkezéseket hozhatsz meg örökhagyóként? Elévül-e valaha az öröklés?

 • Arról, hogy mire figyelj, hogy ne ess ki az öröklésből

Ki nem örökölhet? Mit tegyél, ha valakit ki szeretnél zárni az öröklésből vagy, ha éppen téged tagadnának ki? Lemondhatsz-e az örökségről? Visszautasíthatják-e az örökséget?

 • A végrendelkezés szabályairól

Minden, amit a végrendeletekről mindenképpen tudnod kell. Megismered az összes szabályt és buktatót, azt, hogy mit tegyél és mit ne. Hogyan lehet érvényes végrendeleted? Mit tegyél, ha meggondolnád magad, és máshogyan osztanád el az örökséget? Hogyan tudsz megtámadni egy végrendeletet, illetve mit tegyél, hogy bebiztosítsd a sajátod? Mi történik, ha a végrendelet nincs meg? És még sok fontos információ, mind a végrendeletekkel kapcsolatban.

 • Az öröklési szerződésről

Mi az öröklési szerződés? Miben különbözik a végrendelettől? Megtudod, mire kell figyelni öröklési szerződés megkötésekor.

 • Arról, hogy ki és milyen sorrendben örököl?

Érthető magyarázat az öröklés szabályairól:

 • Leszármazók öröklése.
 • Házastársak öröklése.
 • Szülő, nagyszülő, dédszülő és leszármazójának öröklése.

Megismered, hogyan örökölnek a rokonok, továbbá az örökbefogadott gyermek esetében alkalmazandó szabályokat. Mikor örököl az Állam?

 • Az adósság öröklését sem hagyjuk ki

Mit értünk hagyatéki tartozás alatt? Örökölhetsz-e adósságot? Vannak-e kibúvók? Kinek kell fizetnie a temetés és a hagyatéki eljárás költségeit?

 • A hagyatéki eljárásról

Meg fogod érteni, mi történik a hagyatéki eljárás során, mire számíts, hogyan készülj fel. Így biztosan nem ér semmi váratlanul.

Mit mondanak mások Dr. Kocsis Ildikóról?

„Bizony, nagy dolog, ha valaki érthetővé tud tenni valamit, amit részben szándékosan toltak az érthetetlenség irányában.”
N.F.

„Szakmailag (is) nagyra tartom Önt. Úgy vélem, Ön és irodájának szaktudása azok, amik egy nagy múltú, komptetens nemzetközi jogi irodát ténylegesen jellemeznek.”
F.M.

„Köszönöm dr. Kocsis Ildikó ügyvédnő! Ön által megvilágított, öröklésről szóló törvény valóban érthető!”
Zs.M.

Nagyon köszönöm, hogy a joghoz nem értő ember számára is érthetővé teszi és közel hozza a jogot. Már eddig is nagyon sok bizonytalanság került bennem helyre. Köszönöm a munkáját.
T.E.

Ildi, a Te egyszerű és nyilvánvaló lényegrelátásodat tanítani kellene az általános iskolában!

Sz.E.

Hangulatos előadást hallhattunk, ami érthető és élvezhető formában tartalmazta a legfontosabb dolgokat, a szükséges mélységig.
B.Cs.

Ildikó nagyon közvetlen, kedves hölgy. Érthetően elmagyarázza az előadás témáját úgy, hogy azt „bárki” megérti.
P.T.

Mennyibe kerül?

Az Öröklési tudnivalók érthetően egy hatalmas értékkel bíró tudásprogram, hiszen a saját vagyonod elosztása és a te örökséged múlhat rajta. Elkérhetnénk ezért az online anyagért 100 000 Ft-ot vagy 70 000 Ft-ot is, de nem tesszük.

Az Öröklési tudnivalók érthetően online tudásprogram ára 39 990 Ft.

Az Öröklési tudnivalók érthetően online tudásprogram videói már elérhetők az online felületen. Számunkra az a legfontosabb, hogy valóban lényeges, követhető és érthető információt kapj. Ez pedig nem kis munka, hiszen sok oldalnyi bonyolult törvényi szabályt kellett érthetővé tenni hozzá. Ezen azonban a legnagyobb örömmel és elhivatottsággal dolgoztunk. Mindezt érted, mert hisszük, hogy a jog mindenkié.

Hogyan szerezheted meg a tudást?

 • Kattints a MEGRENDELEM gombra!
 • Fizesd ki bankkártyával a tudásprogram ellenértékét!
 • Lépj be a személyes fiókodba a tudásprogram felületén, ha még nem tetted meg!
 • A videók a vásárlást követően azonnal elérhetőek a személyes fiókodban az online felületen.
 • A videókat bármikor, bárhol, akárhányszor újra megnézheted a személyes fiókodba belépve.

Figyelem! Az Öröklési tudnivalók érthetően online tudásprogramban megtalálható a Végrendeletek szabályai érthetően online tudásprogram és a Hogyan kössünk öröklési szerződést online tudásprogram teljes anyaga, így azokat külön már nem szükséges megvásárolnod, ha ezt a tudásprogramot megvetted. Az Öröklési tudnivalók érthetően online tudásprogram nem minősül jogi tanácsadásnak. Célja, hogy az öröklés témáját érthető, gyakorlatias formában adja át mindenki számára.