site_logo

A törvényes öröklés tudnivalói

online tudásprogram

Szeretnél végre eligazodni az öröklés útvesztőjében?
Szeretnéd megérteni, ki után örökölhetsz, ki lesz az örökösöd?
Adósságot örökölsz vagy hagysz másra, és nem tudod, mi a teendő?

↓ Olvass tovább! ↓

Legfontosabb tudnivalók az öröklésről - Érthető Jog

Szeretnél többet tudni a törvényes öröklésről, de…

összeszorul a gyomrod, ha csak rágondolsz?
eleged van a jogi szakszavakból, nem értesz belőle semmit?
… tele vagy kérdésekkel, de érthetetlenek vagy nincsenek válaszok?
… úgy gondolod, te ezt úgysem értenéd meg?
… hivatalos vagy ügyvédhez, közjegyzőhöz, de semmit nem tudsz a témáról?
… szeretnéd, ha valaki végre érthető formában elmagyarázná az öröklés témakörét?

Ha csak egy pont is igaz rád a fentiek közül, jó helyen jársz! Van megoldás a problémádra!

Így segítünk neked

Az öröklés témájának nem kell stresszesnek lennie, és nem kell, hogy görcsbe ránduljon miatta a gyomrod. Biztosítsd be, hogy megkapod, ami neked jár, és a vagyonodat is azok kapják meg, akiknek szánod!

A törvényes öröklés tudnivalói egy online tudásprogram, ahol közérthető formában, idegen latin kifejezések nélkül, hétköznapi, gyakorlatias példákkal mutatjuk be számodra a törvényes öröklés legfontosabb témaköreit.

Szakértőnk, aki segít eligazodni a témában, pályafutása során rengeteg olyan örökösödési problémával találkozott, amelyek nagyon kényes helyzetté fajulhattak volna. Ha pontosan ismered a jogaidat és a lehetőségeidet örökhagyóként és örökösként is, akkor nem érhetnek meglepetések. Ne hagyd, hogy elvesszen az örökséged vagy éppen a vagyonod!

Dr. Kocsis Ildikó - Érthető Jog - profilkép

Ki segít neked eligazodni a törvényes öröklés témakörében?

Dr. Kocsis Ildikó 1998-ban szerezte meg a jogi, majd 2002-ben az Európa jogi szakjogász diplomáját. 1999 óta dolgozik jogászként, 2004-ben megalapította a Kocsis és Szabó Ügyvédi Irodát.

Számos cikke jelent meg és rengeteg előadást, szemináriumot tartott, tv és rádió interjút adott. 2008-ban a Who is Who Magyarországon (Ki kicsoda Magyarországon) lexikon döntése alapján bekerült a gazdaság, a politika, a tudomány, a kultúra és a művészet területein tevékenykedő híres vagy kiemelkedő teljesítményt nyújtó személyiségek életrajzait tartalmazó enciklopédiába.

Célja, hogy a jog világát mindenki számára érthető formában, körmondatok és idegen szakszavak nélkül ismertesse meg veled.

Mit tartalmaz a törvényes öröklés tudnivalói online tudásprogram?

A törvényes öröklés tudnivalói tudásprogramon megismered a törvényes öröklés legfontosabb tudnivalóit, ki és hogyan örököl, mi történik az adóssággal és számos más olyan dolgot is, amiről fontos, hogy tudj. A tudásprogram átlátható, gyakorlatias ismeretanyagot tartalmaz videók formájában. Megismered a törvényes öröklés legfontosabb témaköreit, és a példáknak köszönhetően át fogsz látni minden lehetőséget, hogy örökösként és örökhagyóként is a számodra legjobb döntéseket tudd meghozni, és még be is biztosítsd magad.

A videókat annyiszor nézed meg, ahányszor csak szeretnéd.

Ki örökölhet és hogyan?

Hogyan örökölhetsz? Milyen rendelkezéseket hozhatsz meg örökhagyóként? Egyáltalán ki lehet az örökösöd? Te kinek lehetsz az örököse? Elévül-e valaha az öröklés?

Mire figyelj, hogy ne ess ki az öröklésből

Ki nem örökölhet? Mit tegyél, ha valakit ki szeretnél zárni az öröklésből? Mit tehetsz, ha éppen téged tagadnának ki? Lemondhatsz-e az örökségről? Visszautasítható-e az örökség?

Ki és milyen sorrendben örököl?

Érthető magyarázat a törvényes öröklés szabályairól:

  • Leszármazók öröklése.
  • Házastársak öröklése.
  • Szülő, nagyszülő, dédszülő és leszármazójának öröklése.

Megismered, hogyan örökölnek a felmenők és más rokonok. Mit jelent az örökösök közötti egyezség, és mikor alkalmazható? Mikor örököl az Állam?

Mi történik, ha valakit örökbe fogadtak?

Adósság öröklése

Mit értünk hagyatéki tartozás alatt? Örökölhetsz-e adósságot? Vannak-e kibúvók?

Kötelesrész

A kötelesrész az örökhagyó legközelebbi rokonainak és házastársának járó minimum részesedése az örökhagyó vagyonának terhére.

Ki jogosult kötelesrészre? Melyek az elévülés szabályai a kötelesrészre vonatkozóan? Mennyi a kötelesrész és hogyan állapítják meg? Hogyan kaphatja meg valaki a kötelesrészt?

Mit mondanak mások Dr. Kocsis Ildikóról?

„Bizony, nagy dolog, ha valaki érthetővé tud tenni valamit, amit részben szándékosan toltak az érthetetlenség irányában.”
N.F.

„Szakmailag (is) nagyra tartom Önt. Úgy vélem, Ön és irodájának szaktudása azok, amik egy nagy múltú, komptetens nemzetközi jogi irodát ténylegesen jellemeznek.”
F.M.

„Köszönöm dr. Kocsis Ildikó ügyvédnő! Ön által megvilágított, öröklésről szóló törvény valóban érthető!”
Zs.M.

Nagyon köszönöm, hogy a joghoz nem értő ember számára is érthetővé teszi és közel hozza a jogot. Már eddig is nagyon sok bizonytalanság került bennem helyre. Köszönöm a munkáját.
T.E.

Ildi, a Te egyszerű és nyilvánvaló lényegre látásodat tanítani kellene az általános iskolában!

Sz.E.

Hangulatos előadást hallhattunk, ami érthető és élvezhető formában tartalmazta a legfontosabb dolgokat, a szükséges mélységig.
B.Cs.

Ildikó nagyon közvetlen, kedves hölgy. Érthetően elmagyarázza az előadás témáját úgy, hogy azt „bárki” megérti.
P.T.

Mennyibe kerül?

A törvényes öröklés tudnivalói egy hatalmas értékkel bíró tudásprogram, hiszen a saját vagyonod elosztása és a te örökséged múlhat rajta. Elkérhetnénk ezért az online anyagért 100 000 Ft-ot vagy 50 000 Ft-ot is, de nem tesszük.

A törvényes öröklés tudnivalói online tudásprogram ára 19 990 Ft.

A törvényes öröklés tudnivalói online tudásprogram videói már elérhetőek az online felületen.

Hogyan szerezheted meg a tudást?

  • Kattints a MEGRENDELEM gombra!
  • Fizesd ki bankkártyával a tudásprogram ellenértékét!
  • Lépj be a személyes fiókodba a tudásprogram felületén, ha még nem tetted meg!
  • A videók a vásárlást követően azonnal elérhetőek a személyes fiókodban az online felületen.
  • A videókat bármikor, bárhol, akárhányszor újra megnézheted a személyes fiókodba belépve.

Figyelem! A törvényes öröklés tudnivalói c. online tudásprogram teljes anyaga megtalálható az Öröklési tudnivalók érthetően online tudásprogramban, így ha azt már megvásároltad vagy szeretnéd megvenni, ezt a tudásprogramot nem kell megvásárolnod. A tudásprogram nem minősül jogi tanácsadásnak. Célja, hogy a törvényes öröklés tudnivalóit érthető, gyakorlatias formában adja át mindenki számára.